FAQ

Ons bedrijf houdt zich bezig met de productie en handel van zwembaden met conventioneel waterpeil, in polyethyleen.

Onze zwembaden zijn opgebouwd uit een compleet systeem. We leveren de bestelde accessoires niet afzonderlijk, maar installeren alles al volgens uw behoeften. We leveren het zwembad in zijn geheel en installeren het, zodat uw zwembad onmiddellijk na levering gebruikt kan worden.

De totale grootte van het zwembad is de grootte van het zwembad zoals gespecificeerd op onze homepage. De binnenmaat van het zwembad is iets kleiner (7 cm). In alle gevallen is de diepte van het water 10 cm minder dan de opgegeven hoogte van het zwembad. In een zwembad van 1,5 m diep is het waterniveau 1,4 m.

De prijs van onze zwembaden wordt bepaald door de technologie en accessoires die nodig zijn voor uw zwembad. Neem contact met ons op voor een specifieke aanbieding.

Neen

We bieden verschillende vormen van garantie aan voor uw zwembadstructuur en technologische uitrusting, zodat onze kopers zich veilig voelen. U kunt onze garantiegegevens hier vinden: Onze garanties.

Wij leveren doorgaans binnen 3-6 weken na bestelling. Dit kan echter variëren tijdens periodes zoals het hoogseizoen vanwege een zeer groot aantal bestellingen. U kan rekenen op een gemiddelde levertijd van 4 weken.

Neen! Het transporteren van onze zwembaden is best lastig, daarom is het alleen aan te raden met geschikte bestelbusjes en ervaren chauffeurs.

Wij leveren het product gebruiksklaar af. Na levering dien je enkel de technologische apparatuur te testen. Dit doen wij meestal 1-2 dagen na levering, als je gebruik maakt van onze diensten.

Ja natuurlijk ! De meeste van onze klanten kiezen voor deze oplossing omdat deze sneller, goedkoper en zeer eenvoudig uit te voeren is. Om het correct te kunnen installeren, moet u de installatie-instructies volgen. U profiteert ook van de garantie: eenvoudige installatie

Chemische stoffen hebben veel negatieve gevolgen. Daarom biedt ons bedrijf een systeem aan dat de waterregulatie door chemicaliën zoveel mogelijk vervangt en het onderhoud van uw zwembad een stuk eenvoudiger maakt. Het zoutsysteem vervangt chemicaliën tot 90% en zorgt voor een gezonde badervaring die wordt aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen. U kunt hier uitgebreid lezen over het zoutsysteem: Zoutsysteem voor een tuinzwembad

Nee, ons bedrijf is enkel gespecialiseerd in zwembaden, dus we doen geen betegeling of andere afwerking rondom het zwembad. Onze klanten besteden deze taak meestal uit na de installatie van het zwembad. Uiteraard kunnen we de onderaannemers helpen door hen de nodige informatie en exacte afmetingen te geven.

Het onderhoud van het zwembad is een constante klus. Het product mag na installatie niet verwaarloosd worden. Het onderhoud bestaat uit verschillende fasen, die tijdens het seizoen regelmatig moeten worden uitgevoerd. Onze klanten worden bij oplevering van het zwembad op de hoogte gebracht van de exacte stappen.

We kunnen kwaliteitspartners aanbevelen die het onderhoud van uw zwembad kunnen garanderen.

Neen

Onze zwembaden behouden hun kwaliteit voor een levensduur van 15 tot 30 jaar. Je mag onbeperkt nieuwe polyethyleen folies aanbrengen waarmee de levensduur verlengd kan worden met 8 tot 12 jaar. Polypropyleen is hitte- en vorstbestendig, het is een gemakkelijk vervormbaar materiaal, dus alle krassen en scheuren kunnen met een simpele las worden gerepareerd. Tijdens de productie mengen we UV-stabilisatoren in de productmaterialen zodat het zwembad niet verkleurt.