Garantie van vertrouwen 

We zien onze klanten als onze partners, en niet enkel als een bron van inkomsten. Hierdoor kunnen ze ons vertrouwen en genieten van een optimale persoonlijke ervaring!

Vanwege het ontstane wederzijds vertrouwen, vragen wij geen aanbetaling bij het bestellen van ons product, alleen op het moment van installatie. Als het zwembad je niet bevalt, of je bestelling achteraf wilt annuleren, zorgen wij voor 100% terugbetaling. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, bieden we elke klant 10 jaar garantie op onze zwembaden. Onder deze omstandigheden wordt de aankoop gedaan in een sfeer van absoluut volmaakt vertrouwen.


Materiële kwaliteitsgarantie
Onze zwembaden zijn gemaakt van premium kwalitatieve polyethyleen van Duitse makelij, waarvoor onze leveranciers ons een levensduur van 40 tot 50 jaar garanderen. Het polyethyleen materiaal heeft een uitzonderlijke weerstand tegen UV-stralen en is zowel bestand tegen hoge temperaturen als tegen koude. Onze materialen bieden de maximale veiligheid, hierdoor zijn er geen giftige stoffen in verwerkt. Wanneer het zwembad normaal wordt behandeld met de juiste schoonmaakmiddelen, zijn gezondheidsrisico's dus volledig uitgesloten. Volgens internationale normen is dit materiaal zelfs geschikt voor voedselopslag. Bovendien is polyethyleen 100% herbruikbaar, waardoor de impact op het milieu tot een minimum kan worden beperkt.

Gegarandeerd snelle installatie
Dankzij de innovatieve fabricagetechnologie van onze kunststof zwembaden kan uw tuinzwembad in 2 dagen worden geïnstalleerd. In onze fabriek vervaardigen we de producten volgens de parameters van uw bestelling en voeren we vooraf ook de technische montage uit. Wij produceren unieke bevestigingsfittingen langs de zijwanden van het zwembad, die kunnen worden gebruikt als vervanging voor betonnen opvulling langs de zijkanten. Hierdoor zijn montagewerkzaamheden op locatie niet meer nodig en hoeven er geen elektrotechnische werkzaamheden aan de technische units worden uitgevoerd. Ter plaatse kunt u vrijwel direct na oplevering genieten van het zwembad!

De beste prijsgarantie

Landelijk bieden wij de beste prijsgarantie voor kunststof zwembaden. We hebben veel vertrouwen in onszelf en in onze zwembaden, omdat we onze producten zelf vervaardigen, terwijl we intermediaire kosten vermijden en onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Onze transportoplossingen zijn maximaal geoptimaliseerd om onnodige kosten te verminderen en u de beste prijzen te garanderen. Zoals eerder vermeld, zijn onze fabricagetechnieken innovatief, zodat onze klanten kunnen besparen op de vaak dure Installatiekosten. Stel ons op de proef: als u een lager geprijsd zwembad vindt met exact dezelfde eigenschappen als het onze bij een van onze concurrenten, dan doen we dat voor dezelfde prijs!